Idees i recursos per treballar amb els més petits

Et volem fer la vida més fàcil. Un cop al mes, t’oferim recursos descarregables, suggeriments i idees per a la teva aula, pensats perquè els més menuts siguin conscients del pas del temps i els canvis en el seu entorn: en la natura, en les festes i activitats, en el que mengen, en la roba…

Fem una capsa de petons i abraçades

Ara ve… l’estiu i les vacances. Et suggerim una proposta creativa per què els nens i les nenes s’emportin a casa els petons i les abraçades de tots els companys de classe.

Ventalls i viseres per a tots

Ara ve… el temps de més calor. Com ho farem per protegir-nos del sol? Et suggerim una proposta creativa perquè els nens i les nenes creïn les seves viseres i els seus ventalls.

Qui és i com és Sant Jordi?

Ara ve… Sant Jordi. A l’escola, parlem de la llegenda de Sant Jordi, però.. qui era i com era aquest cavaller?

Spring is here

Ara ve… la primavera. Et proposem deixar entrar la primavera a l’aula fent tot d’ocells de colors amb formes geomètriques.

Ens disfressem!

Ara ve… Carnaval i l’escola es prepara per acollir pirates, princeses, pallassos i pallasses i animals de tota mena…

Quin fred!

Ara ve… l’hivern i el fred ja ens fa tremolar. Sort que anem ben abrigats! Et suggerim una proposta per treballar la percepció visual i descobrir els paisatges d’hivern.

Desembre

Ara ve… el Nadal i ja comencem a preparar les festes. Ja ens sabem les cançons i el poema de Nadal? Et suggerim una proposta literària i…

Fem animalons

Ara ve… el temps de les pinyes i les fulles seques. El bosc ha canviat del tot, els esquirols han fet caure les pinyes i el sotabosc és ben sec. Què podem fer amb les pinyes?

Castanyes, bolets i fulles seques

Ara ve… la tardor. Al nostre entorn, el color de les fulles ja ha canviat, al mercat es venen castanyes, magranes, carbasses…

Nou curs, nous alumnes. Qui som?

Ara que comença el curs et suggerim algunes propostes pensades perquè els nens i les nenes que arriben a l’escola dels grans o bé els que es retroben després de l’estiu se sentin part de la seva nova classe.