Solucions per al curs que ve

by | maig 19, 2020 | Dietari Text | 6 comments

Encarem un final de curs ben especial i totalment inesperat fa només un parell de mesos. Ningú podia preveure que les coses anirien com han anat, i tothom ha estat víctima de la situació d’alguna manera o altra. Deixant de banda les conseqüències més greus i que més hem de lamentar, relacionades amb la salut i la pèrdua de vides, el col·lectiu docent és dels que més ha patit per les dures condicions en què ha hagut de treballar i per la pressió social que ha rebut.

L’equip de Text hem continuat la nostra tasca des de casa, amb més intensitat encara, per poder finalitzar els nous projectes que aquests dies presentem als equips docents i per continuar millorant el servei a la comunitat educativa, que és la nostra prioritat principal.

En aquest sentit, volem comunicar que davant la incertesa que s’obre pel que fa a les condicions de treball per a l’inici del curs que ve, hem dissenyat un pla per fer costat al professorat i els alumnes i les seves famílies.

Durant aquest estiu prepararem versions digitals dels projectes que ja s’estan fent servir a les aules, de manera que els nens i nenes o nois i noies podran alternar el treball a casa i a l’escola o institut, si cal, i l’ús del material en paper i en format digital. Per tant, comuniquem que oferirem els projectes en dues versions, en paper i digital. Les famílies que adquireixin els projectes en paper podran gaudir de les dues versions sense cap cost addicional.

Si teniu algun dubte poseu-vos en contacte sisplau amb nosaltres o amb la persona del nostre equip responsable de la vostra zona i estarem contents d’ajudar-vos.

www.text.cat
Telèfon: 902 500 611
Correu electrònic: info@text.cat