Aquests són els itineraris que hem triat del nostre nou projecte per treballar-los la setmana del 25 al 29 de maig. Amb aquest últim enviament, ja t’haurem compartit 54 itineraris dels tres cicles i dels tres àmbits. Esperem que t’estiguin resultant inspiradors i útils. Per al mes de juny, pots recuperar alguns dels itineraris que hem recollit en el blog si no els has treballat.

Com en la resta d’enviaments, al principi de cada itinerari hem preparat unes orientacions i suggeriments perquè puguis adaptar-los i els nens i nenes els puguin fer des de casa.

Tots els itineraris parteixen d’una situació quotidiana, real, i el repte o pregunta que generen aquestes situacions permet que els nens i les nenes treballin continguts curriculars competencialment. Això sí: la situació actual fa que calgui una adaptació de la proposta. Et donem orientacions per fer l’itinerari des de casa, però tu pots ajustar, completar o canviar el que vulguis.

ENTRA-HI FENT-HI CLIC A SOBRE. Un cop a dins, pots copiar l’adreça de cada enllaç per compartir aquest material amb teus alumnes. Els itineraris no es poden baixar ni s’hi pot escriure a sobre; els nens i nenes poden llegir i veure les propostes i quan calgui poden escriure amb les seves eines: amb l’ordinador, la llibreta o en fulls que us poden fer arribar amb ajut de les famílies. També poden enregistrar àudios o imatges del que fan.

CICLE INICIAL

CICLE MITJÀ

CICLE SUPERIOR

 

Si tens temps, et recomanem molt que t’apuntis al webinar que farem el pròxim dimarts 26 de maig a les 17.00.

T’explicarem els avantatges pedagògics que té treballar amb els llibres experiencials multiformat i com treure’n el màxim partit.