Text-La Galera està participant en la creació de l’Edutech Clúster, una agrupació d’empreses capdavanteres en la introducció de noves tecnologies a les escoles catalanes, que aquests dies comença les seves activitats públiques després de mesos de treball intern.

Aquest mes d’octubre s’hi ha incorporat la persona que en durà la gestió, la ‘Clúster Mànager’ Patrícia Remiro, que en una entrevista a educaweb.cat explica que “el clúster ha de ser un motor d’introducció de les TIC en el món de l’educació i un referent a l’hora de dissenyar polítiques educatives, alhora que una eina de promoció econòmica per a les empreses que en formen part”.

edutech

El nou clúster està format per editors de continguts digitals, proveïdors de plataformes de gestió acadèmica i administrativa, de hardware i d’infraestructures de connectivitat. Són empreses que creen productes o ofereixen serveis de base tecnològica per a l’ensenyament d’etapes no universitàries.

Ja compta amb una vintena d’empreses membres, com ClickEdu, Cospa&Agilmic, Educamos, Educaonline, Listengap, Documenta, Qualiteasy, Tiching, AV&D, e-Sonde, Infoself o Microsoft. En l’àmbit editorial, a més de Text-La Galera en formen part Barcanova, Cruïlla, Edebé i Digital Text. També en formen part empreses de consultoria com Everis i UPC net.

Us anirem informant de la seva evolució, ens hi sentim molt implicats ja que formem part de la junta directiva que ha aconseguit fer-lo realitat. De moment podeu consultar la seva web www.edutech.cat, acabada d’estrenar.