Assessoraments i formacions: gràcies, mestres!

by | nov. 7, 2018 | Dietari Text | 0 comments

–Hola, jo soc la Mercè, la tutora de P3.
–Jo, la Núria, de P5.
–I Jo, la Clara, de reforç…
–Hola, soc l’Anna, treballo al departament d’edicions de Text-La Galera.

Així solen començar els assessoraments i formacions que fem a les escoles: posant cara a qui fa els materials i posant cara a qui els fa servir. Els editors treballem en un despatx mirant cap a les escoles; els mestres treballeu en les escoles demanant suport als que treballem per l’educació des d’un despatx.

El curs passat i el que portem d’aquest he tingut la sort de poder anar a moltes escoles de Catalunya a orientar i assessorar sobre com treballar per projectes fent servir la nostra col·lecció FEM-HO PER PROJECTES per al cicle inicial, o com treure el màxim de partit dels TOT TALLERS de primària, o com fer servir les propostes didàctiques i els recursos de l’IMAGINA a les aules d’infantil.

Doncs bé, si estic escrivint aquestes ratlles és per agrair a tots els mestres i les mestres amb qui he parlat la vostra atenció i interès. Ha estat fantàstic poder compartir com heu fet créixer els projectes, com heu adaptat els nostres materials a les vostres necessitats, com heu fet vostres els itineraris, els recursos, les programacions.

M’han encantat les anècdotes sobre les mascotes, les sortides, els contes; com heu “tunejat” les propostes i les activitats. Ha estat molt gratificant i enriquidor i ho he traspassat a tot l’equip d’editors que treballem a Text-la Galera.

Per això, volia donar-vos les gràcies i demanar-vos que continueu així, amb il·lusió, encomanant als nens i les nenes la curiositat i l’interès per aprendre i acompanyant-los en el seu creixement. I també que ens ho expliqueu perquè puguem compartir-ho amb altres docents que encara no ens coneixen.

I, recordeu: darrere de “Contacta amb l’editor” sempre hi trobareu una resposta.

Anna Canals
Coordinadora pedagògica
Text-La Galera