Clickedu: tot en un

by | abr. 10, 2019 | Dietari Text | 2 comments

Sabem que navegar per internet de vegades pot resultar tan complicat que ni el mateix comandant Cousteau a bord del Calypso s’atreviria a fer-ho, però ens presenta tantes oportunitats que no podem renunciar-hi. Per exemple, hi podem buscar eines que ens facilitin el dia a dia. I d’això us volem parlar avui: de la plataforma que engloba totes les eines que necessiteu per a dur la gestió escolar. En un sol lloc.

Aquesta plataforma és Clickedu, i permet dur la gestió integral dels centres educatius. Està dissenyada per facilitar les tasques habituals de tots els professionals del centre: des de la gestió acadèmica fins a la gestió econòmica i comptable, passant per la comunicació entre el personal del centre i les famílies, la gestió administrativa, els serveis, la qualitat… i també té un entorn virtual d’aprenentatge amb un sistema d’avaluació flexible. A més, disposa d’app per poder utilitzar la plataforma a través de mòbils i tauletes.

Com no podria ser d’una altra manera, a Clickedu hi ha integrats els llibres digitals de Text-laGalera perquè tant alumnes com professors pugueu accedir als llibres i tingueu les nostres guies didàctiques com a continguts de la plataforma.

A més, també volem destacar-ne el mòdul de projectes, que permet que els professors creeu projectes amb alumnes de diferents cursos, dividits en grups, que podran treballar també des de casa. A més, aquests projectes es poden avaluar amb rúbriques, que els mateixos alumnes poden valorar, i enviar les notes directament a l’assignatura!

Entreu a Clickedu i conegueu la plataforma que ho té tot en un.