A Text-La Galera ja hem tornat de les vacances. Hem carregat piles i tenim un munt de noves propostes per al curs vinent, un curs que es preveu diferent, com sempre, i incert. Esperem amb neguit saber què passarà amb la famosa “llei Wert“, si hi haurà més retallades, més augments de ràtios; si es tancaran línies, si es faran més jornades intensives, què passarà amb les proves de competències bàsiques, amb les revàlides…

Davant dels interrogants i dubtes preferim enfocar la feina de manera optimista, o sigui que us animem a ser positius: als mestres i les mestres, als professors i professores, als equips docents us animem a aprofitar al màxim aquests dies de preparació, organització, intercanvis, reunions, i arrencada abans de rebre els alumnes d’aquí a uns dies. Se us gira feina!

Als pares, mares i famílies us animem a veure amb optimisme el començament d’una nova etapa dels vostres nens i nenes; un nou curs és sempre el retorn a unes rutines, un creixement personal, nous aprenentatges, amistats, progressos, deures, estudis, extraescolars… Se us gira feina!

Als alumnes i les alumnes els animem a retrobar-se, a aprendre, a compartir, a fer coses noves, a créixer… Se’ls gira feina!

Treballem tots molt per millorar l’educació a Catalunya. Se’ns gira feina, però ens en sortirem, com sempre. Text-La Galera seguirem aquí per ajudar-vos.

Molt bon començament de curs a tothom!