QUI SOM?

Text-La Galera forma part del Grup Enciclopèdia Catalana, el primer grup editorial català, propietat de la Fundació Enciclopèdia Catalana. La missió de la Fundació és promoure i difondre la llengua i la cultura catalanes i col·laborar en la creació d'eines, camins i escenaris per a la cultura catalana.

De manera coherent amb aquesta línia, l’any 1991 es va crear el segell TEXT per a la creació i la publicació de materials didàctics, amb la intenció de contribuir a la renovació pedagògica de Catalunya i de satisfer les necessitats tant dels docents com dels alumnes del país. Després de la incorporació al Grup de l’editorial La Galera, l’any 1994, el segell per als materials educatius va prendre el nom compost actual de Text-La Galera.

Els nostres materials educatius són concebuts per les persones que formem l’equip pedagògic i editorial del segell, i desenvolupats per autors i professionals de prestigi i amb experiència i coneixement del món educatiu. La nostra oferta es distingeix pel seu caràcter innovador, per la qualitat i actualitat dels continguts i el disseny i per la capacitat d’adaptar-se a les diferents situacions educatives.

Amb els materials que publiquem i la nostra voluntat de servei, renovem any a any el nostre compromís amb l’educació de qualitat i amb l’escola catalana.