Triem la informació (26-45)

En aquesta unitat els alumnes treballaran la portada del diari i n’analitzaran els elements, les característiques i l’estructura. A més, treballaran qüestions d’ortografia (l’accent i la dièresi) i aprendran quins són els tres gèneres literaris bàsics.

PROGRAMA

  • Disposeu de la programació dels continguts, els objectius, els criteris d’avaluació i les competències bàsiques de tota la unitat en format Word (amb rúbriques) Pictos.ai i en format PDF Pictos.ai, que us podeu descarregar.
  • Les solucions de les activitats de la unitat les trobareu en les pàgines corresponents de la guia i en un arxiu PDF descarregable Pictos.ai.

COMENÇA

  • Primer de tot, us proposem que feu l’Activitat inicial Pictos.ai, en què els alumnes han d’endevinar una paraula, un concepte o una expressió fent servir el mínim de pistes. Us servirà de motivació i us permetrà valorar els coneixements previs dels alumnes sobre algun dels continguts de la unitat.
  • La situació plantejada en el còmic i els comentaris dels diferents personatges poden ser un bon punt de partida per a començar a treballar la portada del diari.

Àudio

00:00

x