Instal·leu-vos l’APPrepara perquè els nens i les nenes juguin, practiquin i aprenguin.

Un cop tingueu l’app instal·lada, obriu-la i introduïu el codi que trobareu a l’interior de la coberta del vostre quadern en paper.

Mapa interactiu

Preguntes temàtiques

Partides de 10 preguntes

Els jugadors i jugadores hauran d’avançar pel mapa i resoldre les preguntes de cada punt. N’hi ha de les diferents àrees que surten en el quadern. Cal contestar les preguntes per continuar avançant! Aconseguiran superar tots els punts del mapa i estar a punt per començar el proper curs?

Preguntes freqüents

En quins dispositius es pot descarregar el joc?

L’app està pensada per ser descarregada i utilitzada en un dispositiu mòbil; és a dir, un telèfon o una tauleta. Funciona tant en iphone o ipad com en Android. Es pot descarregar des de Google play o des de l’App store.

Puc tenir més d'un curs descarregat a la mateixa app?

Sí, però cada curs només pot tenir un usuari. En cas de tenir bessons que fan el mateix curs, per exemple, t’has de descarregar l’app en dos dispositius i entrar en cada un un codi diferent.

Es pot desactivar el temps per respondre?

Sí, hi ha la possibilitat de configurar algunes opcions de joc: activar o desactivar so, limitar el temps de les preguntes o repetir els enunciats amb àudio.

Quans punts necessito per continuar avançant?
Només pots passar al punt següent si has superat almenys la meitat de les preguntes del punt on estàs. I sempre hi pots tornar. Al final de cada partida sempre es pregunta al jugador o jugadora si vol repetir o canviar d’àrea tornant al tauler de punts.
Quan respons les 10 preguntes d’una partida correctament, guanyes una estrella.
Les partides es guarden automàticament?

No es tanca sessió ni es perd el progrés si no es fa expressament clicant a sobre de la paperera. Pots tancar l’aplicació com qualsevol altra. En tornar-la a obrir, el joc manté el mapa tal i com s’ha deixat l’última vegada i pots continuar el joc allí on el vas deixar per anar responent més preguntes i completant el mapa. Si vols reiniciar el joc pots esborarr el progrés clicant la creu de tancar i buidant paperera.