Aquests són els itineraris que hem triat per treballar-los la setmana vinent. Al principi de cada itinerari hem preparat unes orientacions i suggeriments perquè puguis adaptar-los i els nens i nenes els puguin fer des de casa.

Les tres propostes de l’àmbit lingüístic giren entorn de la lectura en veu alta, aprofitant que s’ha convocat el primer Certamen de Lectura en Veu Alta en Confinament entre els centres que estaven inscrits en aquesta activitat que convoquen la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament.

Tots els itineraris plantegen un petit repte o pregunta setmanal a resoldre i proposen una seqüència didàctica que et pot inspirar. Pots adaptar-los a les propostes que has de preparar per a la nova situació. Et donaran idees, en pots fer servir activitats, pots ajustar, completar o canviar-ne el que vulguis… ENTRA-HI FENT-HI CLIC A SOBRE. Un cop a dins, pots copiar l’adreça de cada enllaç per compartir aquest material amb teus alumnes. Els itineraris no es poden baixar ni s’hi pot escriure a sobre; els nens i nenes poden llegir i veure les propostes i quan calgui poden escriure amb les seves eines: amb l’ordinador, la llibreta o en fulls que us poden fer arribar amb ajut de les famílies. També poden enregistrar àudios o imatges del que fan.

CICLE INICIAL

CICLE MITJÀ

CICLE SUPERIOR

Si tens temps, et recomanem molt que llegeixis com és el projecte. Podràs aprofitar més els itineraris.

Te l’hem resumit aquí: