Text-La Galeraclickedu

 

 

Compartim amb vosaltres la nota de premsa que hem enviat als mitjans fent públic aquest acord que vol beneficiar més de 300 escoles de Catalunya:

NOTA DE PREMSA

L’acord beneficiarà més de 300 escoles de Catalunya amb un 40% de descompte

Barcelona, XX de març de 2014Clickedu, la plataforma integral que permet la gestió de totes les àrees d’un mateix centre, i Text-La Galera, segell del Grup Enciclopèdia Catalana, que aposta per fer continguts educatius en tots els suports, inclòs el digital; han arribat a un acord de col·laboració que facilitarà la inclusió de les TIC en aules d’escoles catalanes no digitalitzades.

L’acord suposarà un estalvi de fins al 40% en l’obtenció de la plataforma Clickedu, sempre que s’utilitzi amb els continguts digitals de Text-La Galera. D’aquesta manera, moltes escoles catalanes que fins ara no havien pogut incorporar les TIC al seu dia a dia tindran més facilitats per beneficiar-se dels avantatges dels continguts de Text-La Galera, així com els de la plataforma Clickedu, que permet des del seguiment diari de l’evolució de l’alumne a cada matèria, passant pel control d’accés al menjador, o de l’avís automàtic als pares si l’alumne no assisteix a una classe.

L’objectiu de l’acord és el d’unir esforços i contribuir a millorar tant l’educació al nostre país com el compromís amb les TIC a l’escola. Així, es vol garantir la plena integració dels continguts de Text-La Galera al entorn virtual d’aprenentatge de Clickedu i millorar l’experiència dels docents.

També podran gaudir dels avantatges d’aquesta col·laboració més de 300 escoles de Catalunya, que fins ara només disposaven dels productes d’una de les dues empreses, en el moment en què decideixin contractar l’altra.

Clickedu i Text-La Galera comparteixen la manera de veure la realitat de l’escola a Catalunya, a més de treballar en uns àmbits que són totalment complementaris: el software de gestió l’una, els continguts digitals l’altra, en tots dos casos adreçats a l’escola.

Sobre Clickedu

Clickedu és una plataforma escolar que permet dur a terme la gestió integral de totes les àrees d’un mateix centre. Es tracta d’una eina que agrupa tots els mòduls necessaris per tal que professorat, pares, alumnes, direcció i personal de secretaria desenvolupin les activitats relacionades amb l’escola. Des de la programació i desenvolupament del contingut de cada curs per part de professors, fins al seguiment diari de l’evolució de l’alumne a cada matèria, passant pel control d’accés al menjador o de l’avís automàtic als pares si l’alumne no assisteix a una classe, Clickedu és un punt de trobada i de comunicació entre el centre i les famílies que afavoreix la reducció del fracàs escolar o la detecció de trastorns alimentaris, entre d’altres.

Actualment, Clickedu està present en més de 350 centres de tota Espanya i ha iniciat l’expansió per Llatinoamèrica i Andorra.