L’objectiu d’aquesta app és oferir als usuaris dels quaderns impresos en paper de la col·lecció FARÉ/PREPARA un complement que motivi els nens a practicar per repassar els continguts del curs anterior i preparar els del curs següent i jugar o accedir a recursos adequats per l’edat.

La col·lecció FARÉ/PREPARA, pensada per treballar durant l’estiu, consta d’un quadern per a cada curs d’educació infantil (Faré P3, Faré P4, Faré P5 i Faré/Prepara 1r).

L’app és d’ús per a dispositius mòbils i serà gratuïta però per accedir als continguts serà necessari que l’usuari introdueixi un codi que trobarà en el quadern en paper.

Es tracta d’un videojoc molt senzill, format per diferents mòduls corresponents als diferents cursos. El funcionament serà el mateix per cada mòdul, però cada un està personalitzat amb la imatge i la temàtica dels quaderns impresos.

Un cop l’usuari hagi desbloquejat un mòdul podrà accedir al contingut, format per una sèrie d’activitats de tipus puzle, activitats de tipus memory, contes en format visual i àudio i cançons.

És una aplicació indicada per nens i nenes d’entre 2 i 5 anys.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta aplicació no emmagatzema ni envia ni utilitza cap tipus de dades, ni personals ni de cap altre tipus.

This application does not store, send or use any type of data, nor personal nor of any other type.